Obre l’iCloud per a Windows

• Al Windows 10: tria el menú Inicia > iCloud.

• Al Windows 8.1: ves a la pantalla d’inici, fes clic a la fletxa cap avall  de la cantonada inferior esquerra i selecciona la funció de l’iCloud.

• Al Windows 8: ves a la pantalla d’inici i fes clic a la icona de l’iCloud.

• Al Windows 7: selecciona el menú Inicia > Tots els programes > icona de la carpeta iCloud > icona del tauler de control de l’iCloud iCloud.

Per obtenir lֹ’iCloud per a Windows, consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre com descarregar l’iCloud per a Windows.