Més informació sobre com utilitzar l’app Calendari a iCloud.com en una tauleta

Consulta com utilitzar l’app Calendari a iCloud.com al manual d’ús de l’iCloud per a l’iPad.

Si vols accedir a l’app Calendari a iCloud.com, utilitza una tauleta o un ordinador. No pots accedir a l’app Calendari a iCloud.com des d’un telèfon.

També pots accedir als calendaris emmagatzemats a l’iCloud en qualsevol dispositiu que tingui l’app Calendari activada a la configuració de l’iCloud.