Obre l’iCloud per a Windows

• Windows 11: tria el menú Inicia > iCloud. Si no veus iCloud, fes clic a “Totes les apps”.

• Windows 10: tria el menú Inicia > iCloud.

• Windows 8.1: ves a la pantalla inicial, fes clic a la fletxa cap avall  de la cantonada inferior esquerra i selecciona la funció de l’iCloud.

• Windows 8: ves a la pantalla inicial i fes clic a la icona de l’iCloud.

• Windows 7: selecciona el menú Inicia > “Tots els programes” > icona de la carpeta iCloud > icona del tauler de control de l’iCloud iCloud.