Fotos a l’iCloud

Quan configures el teu dispositiu per fer servir Fotos amb l’iCloud, pots activar la funció Fotos a l’iCloud (anteriorment Fototeca de l’iCloud).

Amb Fotos a l’iCloud, tots els vídeos i fotos del teu dispositiu s’emmagatzemen a l’iCloud. Pots accedir-hi des de qualsevol dispositiu en què hagis iniciat la sessió amb el mateix ID d’Apple i que tingui la funció Fotos a l’iCloud activada. Quan edites, organitzes o elimines una foto o un vídeo, els canvis apareixen a tots els teus dispositius.

Les fotos i els vídeos que s’emmagatzemen a Fotos a l’iCloud ocupen espai d’emmagatzematge a l’iCloud.

Per obtenir més informació, consulta Mantén les teves fotos i vídeos actualitzats amb Fotos a l’iCloud i Configurar Fotos a l’iCloud a tots els teus dispositius al manual d’ús de l’iCloud.