La pàgina d’inici d’iCloud.com en un Mac.

Utilitza l’iCloud al web

Pots veure els teus contactes, els teus arxius, les teves notes i molt més a iCloud.com. Estaran segurs, actualitzats i disponibles siguis on siguis.

Què és iCloud.com?

Una carpeta de l’iCloud Drive amb el nom “Les meves fotos” que conté fotos i subcarpetes.

Col·labora fàcilment

Emmagatzema els arxius a l’iCloud Drive de manera segura per poder-los compartir amb amistats i companys o companyes de feina.

Com compartir arxius a l’iCloud Drive

Una nota de l’iCloud amb el títol “Caminades per la natura”.

Pren notes

Utilitza l’app Notes a iCloud.com per apuntar una idea ràpida o desar coses importants per a més endavant.

Com crear una nota

Les mateixes fotos es mostren en un iPhone, un iPad i un Mac.

Obtén més funcions

Configura l’iCloud a l’iPhone, l’iPad, l’iPod touch o el Mac per aconseguir tot el conjunt complet de funcions de l’iCloud.

Més informació sobre com pots fer més coses amb l’iCloud

Per explorar el manual d’ús de l’iCloud, fes clic a la taula de continguts a la part superior de la pàgina, o escriu una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web del suport tècnic de l’iCloud.

No totes les funcions estan disponibles a tots els països o regions.