ID d’Apple

L’ID d’Apple és el compte que fas servir per accedir als serveis d’Apple com ara l’App Store, l’Apple Music, l’iCloud, el FaceTime o l’iTunes Store, entre d’altres.

• L’ID d’Apple consisteix en una adreça electrònica i una contrasenya. En algunes ubicacions, pots utilitzar un número de telèfon en comptes d’una adreça electrònica. Consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre utilitzar el número de telèfon mòbil com a ID d’Apple.

• Inicia la sessió amb el mateix ID d’Apple per fer servir tots els serveis d’Apple en qualsevol dispositiu. D’aquesta manera, quan compris o descarreguis articles en un dispositiu, estaran disponibles a tots els altres dispositius que tinguis. Les teves compres estan vinculades al teu ID d’Apple i no es poden transferir a cap altre ID d’Apple.

• El millor és que el teu ID d’Apple sigui personal i que no el comparteixis amb ningú. Si formes part d’un grup familiar, pots fer servir En família per compartir compres amb qualsevol membre de la família sense haver de compartir l’ID d’Apple.

Per obtenir més informació sobre l’ID d’Apple, visita el lloc web del suport tècnic de l’ID d’Apple. Per crear un ID d’Apple o gestionar-ne la configuració, ves al lloc web del compte de l’ID d’Apple.