Apps i funcions a iCloud.com

Si configures l’iCloud en un iPhone, un iPad, un iPod touch o un Mac, podràs accedir a les apps i funcions següents a iCloud.com:

• En un telèfon: Buscar dispositius, iCloud Drive, Mail, Notes, Fotos i Recordatoris.

• En una tauleta: Calendari, Contactes, Buscar dispositius, iCloud Drive, Mail, Notes, Fotos i Recordatoris. Els documents del Keynote, del Numbers i del Pages són només de lectura en una tauleta. Consulta com iniciar la sessió i utilitzar iCloud.com en un iPad.

• En un ordinador: Calendari, Contactes, Buscar dispositius, iCloud Drive, Keynote, Mail, Notes, Numbers, Pages, Fotos i Recordatoris. Consulta com iniciar la sessió i utilitzar iCloud.com.

Si tens accés a l’iCloud únicament des del web, veuràs un subconjunt d’aquestes apps i funcions. Consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre l’accés a l’iCloud únicament des del web.