La pàgina d’inici d’iCloud.com en un iPad.

Utilitza l’iCloud al web

Consulta el teu correu electrònic, les teves fotos, els teus arxius i molt més a iCloud.com. Estaran segurs, actualitzats i disponibles siguis on siguis.

Què és iCloud.com?

Una pantalla de bloqueig de l’iPhone amb el missatge: “iPhone perdut. He perdut aquest iPhone. Si us plau, truca’m. (669) 555-3691.”

Troba el teu dispositiu perdut

Si no trobes un dispositiu, utilitza “Buscar dispositius” a iCloud.com per localitzar-lo, activa el mode Perdut o esborra’l remotament.

Aprèn a utilitzar “Buscar dispositius”

L’iCloud Drive és obert a iCloud.com en un iPad, i conté una carpeta anomenada “Escriptori” que inclou fotos i presentacions.

Col·labora fàcilment

Emmagatzema els arxius a l’iCloud Drive de manera segura per poder-los compartir amb amistats i companys o companyes de feina.

Com compartir arxius a l’iCloud Drive

L’app Fotos està oberta a l’iPhone, l’iPad i el Mac. Pots veure les mateixes dues col·leccions a Records: “Aventura a l’Índia” i “Viatge del segle”.

Mira les fotos en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu

Consulta les teves fotos i vídeos des d’un navegador web.

Utilitzar Fotos a l’iCloud a iCloud.com

Per explorar el manual d’ús de l’iCloud, toca la taula de continguts de la part superior de la pàgina, o escriu una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web del suport tècnic de l’iCloud.

No totes les funcions estan disponibles a tots els països o regions.