Buscar et permet compartir ubicacions amb amics i familiars, així com localitzar els teus dispositius Apple. Buscar està disponible a l’iOS 13, l’iPadOS 13 i el macOS Catalina 10.15 o versions posteriors.

Per obtenir més informació, consulta la secció Buscar de la guia de l’usuari per a l’iPhone, l’iPad o l’iPod touch i el Manual de l’usuari de Buscar per al Mac.

A l’iOS 12 o versions anteriors, pots compartir ubicacions amb amics a l’app Buscar els meus amics i localitzar els teus dispositius amb l’app Buscar l’iPhone. Consulta els articles del Suport tècnic d’Apple Configurar i utilitzar Buscar els meus amics i Buscar l’iPhone.