Fotos a l’iCloud

Quan configures el teu dispositiu per fer servir Fotos amb l’iCloud, pots activar la funció Fotos a l’iCloud (anteriorment Fototeca de l’iCloud).

Amb Fotos a l’iCloud, tots els vídeos i fotos del teu dispositiu s’emmagatzemen a l’iCloud. Pots accedir-hi des de qualsevol dispositiu en què hagis iniciat sessió amb el mateix ID d’Apple i que tingui la funció Fotos a l’iCloud activada. Quan edites, organitzes o elimines una foto o un vídeo, els canvis apareixen en tots els teus dispositius.

Les fotos i els vídeos que s’emmagatzemen a Fotos a l’iCloud ocupen espai d’emmagatzematge a l’iCloud.

Per obtenir més informació sobre Fotos a l’iCloud i en què es diferencia de Les meves fotos en streaming, consulta l’article del Suport tècnic d’Apple sobre Fotos a l’iCloud i Les meves fotos en streaming.