La pàgina d’inici d’iCloud.com en un iPad.

Utilitzar l’iCloud al web

Pots veure contactes, arxius i notes a iCloud.com. Estaran segurs, actualitzats i disponibles siguis on siguis.

Què és iCloud.com?

Una carpeta de l’iCloud Drive amb el nom “Escriptori” que conté fotos i presentacions.

Col·labora fàcilment

Emmagatzema els arxius a l’iCloud Drive de manera segura per poder-los compartir amb amistats i companys o companyes de feina.

Com compartir arxius a l’iCloud Drive

Una nota de l’iCloud amb el títol “Idees per reformar la cuina”. Inclou una llista de comprovació anomenada “Coses a fer” amb dos elements marcats.

Pren notes

Utilitza l’app Notes a iCloud.com per apuntar una idea ràpida o desar coses importants per a més endavant.

Com crear notes

La mateixa presentació del Keynote que es mostra en una finestra d’editor a l’iPhone, l’iPad i el Mac.

Obtén més funcions

Configura l’iCloud a l’iPhone, l’iPad, l’iPod touch o el Mac per aconseguir tot el conjunt complet de funcions de l’iCloud.

Obtén informació sobre com pots fer més coses amb l’iCloud

Per explorar el manual d’ús de l’iCloud, toca la taula de continguts de la part superior de la pàgina, o escriu una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web del suport tècnic de l’iCloud.

No totes les funcions estan disponibles a tots els països o regions.