La pantalla de l’app Casa amb les categories d’accessoris al llarg de la part superior i, a continuació, les transmissions de les càmeres, les tessel·les dels ambients i les tessel·les dels accessoris de l’habitació “Entrada”.

Controla casa teva

L’app Casa permet controlar i automatitzar de manera segura llums, panys, termòstats, persianes, endolls intel·ligents i altres accessoris mitjançant un dispositiu Apple, com ara un Mac. Amb l’app Casa, pots controlar qualsevol accessori amb l’etiqueta “Works with Apple Home” (Compatible amb l’app Casa d’Apple).

Com controlar els accessoris

Per explorar el manual d’ús de l’app Casa, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.