col·leccions de tipus de lletra

Una col·lecció de tipus de lletra és un grup de tipus de lletra, com ara els tipus de lletra instal·lats a la mateixa ubicació o els que s’utilitzen per a llocs web. Al Catàleg Tipogràfic pots utilitzar col·leccions per organitzar els tipus de lletra al Mac. També hi ha col·leccions per omissió, que apareixen en una llista a la barra lateral del Catàleg Tipogràfic:

• Tots els tipus de lletra: tots els tipus de lletra associats a les col·leccions Ordinador, Usuari i Xarxa, així com els tipus de lletra disponibles per descarregar. Aquesta col·lecció apareix a la finestra “Tipus de lletra” en una app.

• Ordinador: els tipus de lletra instal·lats a la carpeta Fonts de la carpeta Biblioteca del sistema (/Biblioteca/Fonts/) i els tipus de lletra disponibles per descarregar. Aquesta col·lecció només es mostra quan les col·leccions Usuari i Xarxa contenen tipus de lletra.

• Usuari: els tipus de lletra instal·lats a la carpeta “Tipus de lletra” de la carpeta d’inici (~/Biblioteca/Fonts/). Per mostrar la carpeta de la biblioteca d’inici, mantén premuda la tecla Opció i, al Finder, selecciona Anar > Biblioteca.

• Xarxa: els tipus de lletra instal·lats a la carpeta Fonts de la carpeta Biblioteca en un ordinador de la xarxa (/Xarxa/Biblioteca/Fonts/). Aquesta col·lecció només es mostra quan esteu connectats a un ordinador de xarxa que té tipus de lletra instal·lats en aquesta carpeta.