AirTag

Un producte d’Apple dissenyat per ajudar‑te a seguir i trobar les teves coses de manera privada i segura. Quan registres un AirTag amb l’iPhone, l’iPad o l’iPod touch per vincular‑lo al teu ID d’Apple, pots veure on es troba en un mapa a l’app Buscar del Mac, l’iPhone, l’iPad i a l’iPod touch. Pots posar un AirTag a objectes com ara les claus, una càmera o una bicicleta, o també posar-ne un en alguna butxaca de motxilles i abrics o fins i tot en algun compartiment de la cartera per trobar ràpidament qualsevol d’aquests objectes si els perds.