Bloqueig d’activació

El bloqueig d’activació ajuda a evitar que algú pugui utilitzar el dispositiu si el perds o te’l roben. Si configures l’app Buscar en un iPhone, iPad, iPod touch, Mac o Apple Watch, el bloqueig d’activació s’activa automàticament.

Amb el bloqueig d’activació, es demana el teu ID d’Apple i contrasenya per poder fer qualsevol de les accions següents:

• Desactivar l’app Buscar al dispositiu.

• Tancar la sessió de l’iCloud al teu dispositiu.

• Esborrar el dispositiu

• Tornar a activar el dispositiu després d’haver‑lo esborrat

Per obtenir més informació sobre el bloqueig d’activació, consulta els articles de suport d’Apple Bloqueig d’activació per al Mac, Bloqueig d’activació per a l’iPhone, l’iPad i l’iPod touch i Sobre el bloqueig d’activació a l’Apple Watch.

Nota: Si hi ha diversos usuaris que utilitzen el dispositiu, el bloqueig d’activació només s’activa per a la primera persona que configura l’app Buscar. Caldrà l’ID d’Apple i la contrasenya d’aquesta persona per desactivar l’app Buscar, tancar la sessió o esborrar remotament el dispositiu.