MacBook Pro amb una trucada per FaceTime en grup en una sessió. Darrere hi ha un PC amb una trucada per FaceTime en grup en una sessió al web.

Fes que tothom participi a la conversa

Siguis on siguis, a casa o fora, utilitza el FaceTime per parlar amb una persona o amb un grup sencer, amb independència del dispositiu que facin servir.

Com fer videotrucades

A l’angle superior dret de la pantalla del Mac apareix una notificació que indica que s’està fent una trucada telefònica.

Fes trucades amb el Mac

Si tens un iPhone, també pots fer trucades telefòniques des del Mac amb diverses apps, com ara el Safari o el Calendari.

Com fer i rebre trucades telefòniques al Mac

Finestra del FaceTime que mostra una trucada en grup. La persona que ha iniciat la trucada es mostra en un mosaic a l’angle inferior dret. Un mosaic gran al centre de la finestra mostra un participant, amb el botó Live Photo al mig del mosaic, on les persones que participen en la trucada poder fer-hi clic per capturar el moment.

Conserva un moment especial

Quan estiguis fent una trucada de vídeo amb una persona o un grup, pots fer una Live Photo per capturar un moment de la trucada.

Com fer una Live Photo

Finestra del FaceTime en una trucada en grup, on es mostren persones en una retícula.

Veure qui parla

La vista en retícula mostra tots els participants de la trucada del FaceTime en requadres de la mateixa mida amb la persona que parla ressaltada automàticament, perquè puguis veure tots els participants i alhora, veure fàcilment qui està parlant.

Com veure els participants en una retícula

Una finestra del FaceTime amb una trucada de vídeo i una cançó reproduint‑se amb el SharePlay.

Escoltar i veure contingut amb altres persones amb el SharePlay

Reprodueix pel·lícules, programes de TV i música en sincronia amb els participants d’una trucada.

Utilitzar el SharePlay per veure i escoltar contingut amb altres persones al FaceTime del Mac

Per explorar el manual del FaceTime, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

El FaceTime no està disponible a tots els països o regions.