Manual del FaceTime

per al macOS Mojave

Finestra del FaceTime durant una trucada en grup.

Fes que tothom participi a la conversa

Siguis on siguis, a casa o fora, utilitza el FaceTime per parlar amb una persona o amb un grup sencer.

Com fer videotrucades

A la cantonada superior dreta de la pantalla del Mac apareix una notificació que indica que s’està fent una trucada telefònica amb l’iPhone.

Fes trucades amb el Mac

Si tens un iPhone, també pots fer trucades telefòniques des del Mac amb diverses apps, com ara el Safari o el Calendari.

Com fer i rebre trucades telefòniques al Mac

La finestra del FaceTime amb dues persones en una trucada, la persona que ha fet la trucada es pot veure a la finestra d’imatge dins de la imatge a l’angle superior dret. A l’angle inferior dret hi ha el botó Live Photo, els dos participants de la trucada hi poden fer clic per fer una Live Photo del moment.

Conserva un moment especial

Quan estàs enmig d’una trucada de vídeo, pots fer una Live Photo de la persona amb qui estàs parlant.

Com fer una Live Photo

Per explorar el manual del FaceTime, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport del FaceTime.