Finestra del FaceTime en una trucada en grup, on es mostren persones en una retícula.

Començar a utilitzar el FaceTime

Aprèn a fer trucades de vídeo que siguin com si us veiéssiu en persona, fes trucades d’àudio del FaceTime des del Mac o inclou diverses persones en una trucada grupal del FaceTime.

Començar a utilitzar el FaceTime al Mac

Una finestra del FaceTime amb tres persones que tenen un fons animat. La persona que és al centre fa un gest de polzes amunt amb les dues mans.

Respondre amb reaccions

Durant una trucada de vídeo, fes saber com et sents amb animacions 3D que apareixen a la pantalla, com ara cors, confeti, làsers o pluja. Fins i tot pots fer servir gestos per afegir una reacció.

Afegir reaccions amb gestos de les mans

Una pantalla compartida durant una videotrucada del FaceTime. A la finestra de l’esquerra s’hi veu el presentador i una presentació del Keynote en mode de superposició gran. La finestra de la dreta amb tres participants.

Ser visible alhora que comparteixes la pantalla

En la propera trucada que facis, utilitza el mode de superposició per situar‑te davant del contingut que presentes. Fes servir una superposició gran per emmarcar el contingut al teu costat o bé mostra només el teu rostre en una petita bafarada en qualsevol punt de la presentació.

Com utilitzar el mode de superposició

MacBook Pro amb una trucada per FaceTime en grup en una sessió. Darrere hi ha un PC amb una trucada per FaceTime en grup en una sessió al web.

Fes que tothom participi a la conversa

Convida a qui vulguis a participar a la trucada del FaceTime, encara que tingui un dispositiu Android o Windows.

Utilitzar un enllaç per convidar persones a una trucada del FaceTime al Mac

Finestra del FaceTime que mostra una trucada de vídeo. La persona que ha iniciat la trucada es mostra en un mosaic a l’angle inferior dret. Un mosaic gran amb dos participants i un boto de Live Photo a l’angle superior dret que els participants de la trucada poden clicar per capturar el moment.

Capturar un moment especial

Fes una Live Photo d’un participant durant una trucada de vídeo i desa la imatge automàticament a l’app Fotos.

Com fer una Live Photo

Per explorar el manual d’ús del FaceTime, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

El FaceTime no està disponible a tots els països o regions.