Requisits per a les trucades d’àudio i de vídeo en grup del FaceTime

Pots fer o rebre trucades grupals del FaceTime a l’app FaceTime sempre que:

• Tinguis connexió a internet.

• Hagis iniciat sessió al FaceTime amb un ID d’Apple.

• Tinguis un micròfon integrat o connectat; per a les videotrucades per FaceTime, també necessites una càmera integrada o connectada.

• Tinguis un dels sistemes operatius següents:

Et pots unir a una trucada grupal del FaceTime des del navegador sempre que:

• Tinguis connexió a internet.

• Tens un micròfon integrat o connectat; per a les videotrucades per FaceTime, també cal una càmera integrada o connectada (es requereix compatibilitat amb la codificació de vídeo H.264).

• Tens un dispositiu Android o Windows amb l’última versió del Google Chrome o el Microsoft Edge instal·lat.

Pot ser que aquesta funció no estigui disponible a tots els països o regions.

Consulta l’article de suport d’Apple Utilitzar el FaceTime al Mac.