requisits web del FaceTime

Quan rebis un enllaç a una trucada per FaceTime, t’hi uniràs des del navegador (no cal iniciar sessió). Si tens el macOS 12 o posterior, t’uniràs a la trucada des del FaceTime. Els dispositius Android o Windows han de complir els requisits següents:

• Tenir la versió més recent de Google Chrome o Microsoft Edge

• Tenir connexió a internet

• Tenir un micròfon integrat o connectat; per a les videotrucades per FaceTime, també cal una càmera integrada o connectada (es requereix compatibilitat amb la codificació de vídeo H.264).