Requisits per a les trucades d’àudio i de vídeo del FaceTime

Per fer trucades d’àudio i de vídeo amb el FaceTime del Mac (es requereix l’OS X 10.9 o posterior), has de complir les condicions següents:

• Tenir connexió a internet

• Haver iniciat sessió al FaceTime amb el teu ID d’Apple

Si no tens cap ID d’Apple, ves al lloc web del compte de l’ID d’Apple per obtenir-ne un gratuïtament.

• Tenir un micròfon integrat o connectat; per a les videotrucades per FaceTime, també necessites una càmera integrada o connectada

La persona a qui fas una trucada de vídeo o d’àudio per FaceTime ha d’haver iniciat sessió al FaceTime i ha de tenir un d’aquests dispositius:

• Un Mac amb l’OS X 10.9.2 o posterior i un micròfon incorporat o connectat

• Un dispositiu iOS amb l’iOS 7 o posterior o un dispositiu iPadOS