La finestra del Reproductor de DVD i els controls de reproducció.

Reproduir vídeos DVD al Mac

Reprodueix els DVD amb la unitat de DVD integrada o amb una unitat de DVD externa, com ara SuperDrive.

Com veure una pel·lícula DVD

Finestra del Reproductor de DVD amb la reproducció en curs d’un vídeo DVD.

Previsualitzar els teus vídeos

Pots utilitzar el Reproductor de DVD per veure vídeos DVD que has creat amb una altra app, com ara la Final Cut Pro.

Com previsualitzar els teus vídeos

Per explorar el manual d’ús del Reproductor de DVD, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.