Format Mac OS Plus

El sistema d’arxius en format Mac OS Plus (amb registre) és el sistema d’arxius per omissió del macOS Sierra i versions anteriors. Utilitza una tècnica de registre per ajudar a protegir la integritat d’un sistema d’arxius jeràrquic i ofereix una opció d’encriptació que pots utilitzar per protegir les dades d’un disc.

Al macOS High Sierra es va substituir amb Apple File System (APFS), el sistema d’arxius per omissió per a ordinadors Mac amb unitats d’estat sòlid.