plànol de particions

La Utilitat de Discos és compatible amb els plànols de mapa de particions següents:

• Mapa de particions GUID: selecciona aquesta opció per als ordinadors Mac amb tecnologia Intel.

• Registre d’inici mestre: selecciona aquesta opció per a les particions de Windows que es formataran com a MS-DOS (FAT) or ExFAT.

• Mapa de particions Apple: selecciona aquesta opció per garantir la compatibilitat amb ordinadors Mac antics amb tecnologia PowerPC.