Barra lateral del Contactes

A la barra lateral de l’app Contactes es llisten els grups, les carpetes (si fas servir un compte d’Exchange al Contactes) i els serveis de directori de xarxa disponibles.

• Mostrar o ocultar la barra lateral: Selecciona Veure > “Mostrar grups” o Veure > “Ocultar grups”. O bé arrossega la vora esquerra o dreta de la finestra de l’app Contactes.

• Canviar la mida de la barra lateral: Arrossega el separador de la barra lateral cap a l’esquerra o la dreta. Si l’arrossegues cap a l’extrem esquerre, la barra lateral s’oculta.

Si no veus els grups, les carpetes o els directoris que esperaves a la barra lateral, selecciona Contactes > Preferències, fes clic a Comptes i assegura’t que els teus comptes estiguin activats.