gestió de dispositius mòbils (MDM)

Servei que et permet gestionar remotament els dispositius inscrits. Després d’inscriure un dispositiu, pots utilitzar la solució MDM a través de la xarxa per modificar‑ne la configuració o fer‑hi altres tasques sense la interacció de l’usuari. La gestió de dispositius mòbils és compatible amb ordinadors Mac que tenen instal·lat l’OS X 10.7 o posterior, amb dispositius iOS que tenen instal·lat l’iOS 5 o posterior i amb dispositius Apple TV que tenen instal·lat el tvOS 10.2 o posterior.

Per activar la gestió, els dispositius s’han d’inscriure a una solució MDM utilitzant un perfil de configuració per inscriure’s, cosa que pot fer l’usuari directament. Per als dispositius que siguin propietat d’una organització, la inscripció en MDM es pot automatitzar amb l’Apple School Manager o l’Apple Business Manager. Quan un administrador inicia una política, opció o ordre de MDM, el dispositiu rep la notificació de l’acció a través de l’Apple Push Notification Service (APNS). Amb una connexió a la xarxa, els dispositius poden rebre ordres APNS a qualsevol lloc del món.

MDM també permet la distribució, la gestió i la configuració d’apps i llibres comprats a través de l’Apple School Manager, l’Apple Business Manager, o desenvolupats per la mateixa empresa.

Per obtenir més informació sobre les implementacions a gran escala dels dispositius Apple, consulta la Guia de referència sobre la implementació per a iPhone i Pad i la Guia de referència sobre la implementació per a Mac.