Apple School Manager

L’Apple School Manager és un portal senzill i basat en web per als administradors informàtics que ofereix una manera ràpida i simplificada per desplegar dispositius Apple que l’organització hagi comprat directament a Apple o a un reseller autoritzat d’Apple. Pots inscriure dispositius automàticament a la solució de gestió de dispositius mòbils (MDM) sense haver de tocar físicament o preparar els dispositius abans que els tinguin els usuaris.

Amb l’MDM, pots simplificar el procediment de configuració per als usuaris, configurar els paràmetres del dispositiu i distribuir apps i llibres que hagis comprat a l’Apple School Manager.

A més, perquè puguis crear ràpidament comptes amb llistes i classes, l’Apple School Manager s’integra amb l’entorn existent. El pots integrar amb els sistemes d’informació d’alumnes (SIS, en anglès) directament o per mitjà d’SFTP. També ho pots fer amb el Microsoft Azure Active Directory (Azure AD) per mitjà de l’autenticació federada, que permet a professors i alumnes iniciar sessió als serveis d’Apple amb les seves credencials d’Azure AD existents.