iPad compartit

Utilitza la funció d’iPad compartit perquè diversos alumnes puguin fer servir el mateix iPad en una aula. D’aquesta manera, les experiències d’aprenentatge poden ser personals encara que es comparteixin els dispositius. A més de simplificar enormement les transicions d’una classe a una altra, s’estalvia temps. És més fàcil reprendre una tasca on els alumnes la van deixar i desar automàticament la feina dels alumnes. Quan s’utilitza amb l’app Aula, l’emmagatzematge intel·ligent en memòria cau ajuda a accelerar els inicis de sessió dels alumnes retornant als alumnes a l’iPad que estaven utilitzant anteriorment.

Consulta Sobre l’iPad compartit a “Configuració del servei de gestió de dispositius mòbils per a TI”.