Finestra de l’app Calendari on es mostra el quadre de diàleg del compte.

Començar a utilitzar l’app Calendari

Configura l’app Calendari i comença a gestionar tots els esdeveniments des d’una sola app encara que siguin en comptes diferents com ara iCloud o Google.

Començar a utilitzar l’app Calendari del Mac

Finestra de l’app Calendari en la vista mensual que mostra calendaris personals, laborals i familiars codificats amb colors a la barra lateral, sota la capçalera del compte iCloud.

Afegir codis de color a la teva vida

Crea calendaris diferents per a diverses àrees de la teva vida. Aleshores, podràs veure els esdeveniments laborals, familiars o personals d’un cop d’ull.

Com afegir un calendari nou

Finestra d’informació d’un esdeveniment que mostra els convidats i la ubicació en un petit mapa.

Convidar i rebre invitacions

Configura els teus propis esdeveniments ràpidament i envia invitacions del calendari a amics i companys de feina.

Com convidar persones a esdeveniments

Una finestra d’informació sobre un esdeveniment de calendari. Es mostra la informació de l’esdeveniment, inclosos el nom i l’adreça del lloc i un petit mapa.

Situar un esdeveniment al mapa

Tota la informació que necessites sobre un esdeveniment al teu abast. Quan afegeixis la ubicació de l’esdeveniment (per exemple, el nom d’un restaurant), l’app Calendari emplenarà l’adreça, et mostrarà un mapa, et dirà el temps que hi fa i t’avisarà quan sigui l’hora de marxar.

Com afegir la ubicació i el temps de viatge als esdeveniments

Per explorar el manual d’ús de l’app Calendari, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.