Iniciar sessió al compte d’Apple

Inicia sessió amb el teu compte d’Apple per accedir a serveis d’Apple, com l’App Store, l’Apple Music, l’iCloud, el FaceTime i l’Apple Books entre d’altres.

Pots iniciar-hi sessió quan configuris el teu dispositiu Apple o en qualsevol altre moment:

• En un iPhone o iPad: ves a l’app Configuració i toca “Compte d’Apple”.

• En un Mac: selecciona el menú Apple > Configuració del Sistema i fes clic a “Inicia sessió amb el compte d’Apple” a la barra lateral.

Si no tens cap compte d’Apple, pots crear-ne un.

Pots consultar i canviar la informació del teu compte d’Apple, com ara el nom, la foto, la informació de contacte, la contrasenya, la configuració de seguretat i la informació de pagament i d’enviament.

La teva informació i el teu contingut estan disponibles en tots els dispositius en què hagis iniciat sessió al mateix compte d’Apple. Consulta l’article de suport d’Apple que explica com pots iniciar la sessió al teu compte d’Apple.