Biblioteca

A l’Automator les accions i les variables estan ubicades a la Biblioteca. A la finestra de l’Automator pots canviar entre elles fent clic a Accions o a Variables. Els ítems s’agrupen en categories funcionals a la columna Biblioteca. Les mateixes accions i variables es mostren a la segona columna.

L’Automator inclou centenars d’accions i dotzenes de variables estàndard precarregades a la Biblioteca. Quan s’instal·li una app que inclogui les seves pròpies accions, sovint les accions s’afegiran automàticament a la Biblioteca. També pots importar accions noves a la Biblioteca.