Manual de l’app Configuració d’Àudio MIDI

per al macOS Mojave

Quadre de diàleg per configurar els altaveus que mostra una configuració d’altaveus quadrifònica.

Crear un entorn de so envoltant

Connecta uns altaveus externs al Mac o altres dispositius de sortida d’àudio connectats per crear un entorn de so envoltant en una habitació de casa teva.

Com configurar uns altaveus externs

Finestra “Estudi MIDI”.

Descriure visualment la configuració del dispositiu MIDI

Quan hagis connectat els dispositius MIDI (per exemple, teclats i seqüenciadors), utilitza “Estudi MIDI” per establir i mostrar les connexions entre ells.

Com configurar dispositius MIDI

Per explorar el manual de l’app Configuració d’Àudio MIDI, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina.