Ajuda Configuració d’Àudio MIDI

Benvingut a Configuració d’Àudio MIDI

Configurar els dispositius d’àudio i MIDI connectats al Mac.

Finestra de la Configuració d’Àudio MIDI.
Quadre de diàleg per configurar els altaveus que mostra una configuració d’altaveus quadrifònica.

Crear un entorn de so envoltant

Connecta uns altaveus externs al Mac o altres dispositius de sortida d’àudio connectats per crear un entorn de so envoltant en una habitació de casa teva. Només has d’anar a Finestra > “Mostrar dispositius d’àudio” i seleccionar el dispositiu de sortida; després, fes clic a “Configurar altaveus”.

Finestra “Estudi MIDI”.

Descriure visualment la configuració del dispositiu MIDI

Quan hagis connectat els dispositius MIDI (per exemple, teclats i seqüenciadors), utilitza “Estudi MIDI” per establir i mostrar les connexions entre ells. Selecciona Finestra > “Mostrar estudi MIDI” per començar.