Activar i desactivar l’ús assistit

Un cop hagis configurat l’ús assistit, pots activar‑lo i desactivar‑lo segons et calgui.

Per activar l’ús assistit ves a l’app Configuració > Accessibilitat > Ús assistit, i toca “Activar l’ús assistit”.

Per desactivar l’ús assistit, prem tres vegades el botó d’inici (en un iPad amb boto d’inici) o el botó superior (en altres models de l’iPad), toca “Desactivar l’ús assistit” i, tot seguit, introdueix el codi de l’ús assistit.

Dos iPad, un amb botó lateral i sense botó d’inici, i un altre amb botó d’inici. Una fletxa assenyala la ubicació de cada botó.