Manual de l’App Store

per al macOS Mojave

La pàgina principal de la Mac App Store. La barra lateral de l’esquerra inclou enllaços a altres pàgines: Descobrir, Crear, Treballar, Jugar, Desenvolupar, Categories i Actualitzacions. A la dreta trobaràs zones en què pots fer clic, incloses “Entre bastidors”, “Dels editors” i “La recomanació de l’App Store”.

Troba l’app perfecta

Amb la nova Mac App Store és fàcil trobar l’app adequada per a tu. Fes clic a la pestanya Descobrir per trobar històries detallades sobre les millors apps per al Mac. O bé fes clic a Crear per buscar apps inspiradores que et poden ajudar amb la realització de pel·lícules, l’edició de fotos o el disseny gràfic.

Com buscar, comprar i descarregar apps

Pàgina d’un compte de la Mac App Store on es veuen diverses apps a punt de descarregar‑se. Al tauler de preferències de l’App Store, que es mostra en forma de finestra flotant a l’angle inferior dret de la pàgina del compte, hi ha seleccionades les opcions següents: “Actualitzacions automàtiques”, “Descarregar automàticament les apps comprades a altres ordinadors Mac”, “Reproducció automàtica de vídeo” i “Valoracions a les apps”. A la part inferior del tauler hi ha menús desplegables, on pots seleccionar les opcions de contrasenya per comprar apps i obtenir descàrregues gratuïtes.

Obtén totes les teves apps en tots els teus ordinadors

Estalvia temps fent que totes les apps que compris es descarreguin automàticament als teus altres ordinadors Mac (on hauràs iniciat sessió amb el mateix ID d’Apple).

Com actualitzar les apps

Per explorar el manual de l’App Store, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.