Ajuda App Store

Benvingut a l’App Store

Obtén apps i jocs per al Mac i mantén les apps i el sistema actualitzats.

Apps destacades a l’App Store.
Vista Destacats a l’App Store.

Trobar l’app perfecta

No importa què vulguis fer: aprendre a programar, aprendre a cuinar plats més sans o simplement jugar; l’App Store té l’app que necessites. Per buscar una app, fes clic a Destacats, Classificació o Categories o bé escriu una paraula o frase al camp de cerca.

Opcions d’actualització a les preferències de l’App Store.

Obtenir totes les teves apps en tots els teus ordinadors

Estalvia temps fent que totes les apps que compris es descarreguin automàticament als teus altres ordinadors Mac (on hauràs iniciat sessió amb el mateix ID d’Apple). Vés a App Store > Preferències del Sistema i, llavors, selecciona “Descarregar automàticament les apps comprades a altres Mac”.