La pàgina “Extensions del Safari” de la Mac App Store. La barra lateral de l’esquerra inclou enllaços a altres pàgines: “Descobrir”, “Crear”, “Treballar”, “Jugar”, “Desenvolupar”, “Categories” i “Actualitzacions”. A la dreta hi ha les extensions del Safari disponibles.

Obtenir aplicacions i extensions del Safari

Descobreix apps inspiradores que et poden ajudar amb la realització de pel·lícules, l'edició de fotos o el disseny gràfic. O bé troba històries detallades sobre les millors apps per al Mac. Amb les extensions del Safari, pots personalitzar la navegació de la manera que et convingui més.

Com obtenir aplicacions i extensions del Safari

La pàgina principal de l’Apple Arcade. A la dreta es veu un joc popular.

Descarregar jocs de l’Apple Arcade i jugar-hi

T’agrada jugar? Dona un cop d’ull a l’Apple Arcade; hi podràs trobar una varietat de jocs que estan disponibles a l’App Store, descarregar-los i jugar-hi.

Com descarregar jocs de l’Apple Arcade i jugar-hi

Una part de la pàgina principal de la Mac App Store, que mostra la política de privacitat del desenvolupador de l’app seleccionada.

Protegir la teva privacitat

Abans d’obtenir una app, consulta com gestiona les teves dades. Utilitza la teva ubicació, recopila el teu historial de navegació o fa un seguiment de les teves dades financeres? Podràs veure una captura fàcil d’entendre la de política de privacitat d’una app per comprovar que la idea de privacitat que té el desenvolupador coincideix amb la teva.

Com veure la política de privacitat d’una app

Per explorar el manual de l’App Store, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’App Store.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions.