Iniciar sessió amb l’ID d’Apple

Pots iniciar sessió amb l’ID d’Apple per accedir a serveis d’Apple com ara l’Apple Music, l’Apple Podcasts, el FaceTime i l’Apple Books, entre d’altres. Per iniciar la sessió, fes una d’aquestes accions:

• En un iPhone o iPad: inicia sessió durant la configuració o ves a l’app Configuració , toca “Iniciar sessió” i introdueix l’ID d’Apple i la contrasenya. Si no tens ID d’Apple, pots crear-ne un.

• A l’Apple Watch: inicia sessió durant la configuració o ves a l’app Configuració , toca “Iniciar sessió” i introdueix l’ID d’Apple i la contrasenya.

• Al Mac: inicia sessió durant la configuració o selecciona el menú Apple  > Configuració del Sistema, fes clic a “Inicia sessió al Mac” a la part superior de la barra lateral per introduir l’ID d’Apple o crear-ne un i, després, segueix les instruccions de la pantalla.

• A l’Apple TV: a l’app Configuració , ves a “Usuaris i comptes” i selecciona “Afegir un nou usuari”. Selecciona “Introduir” i segueix les instruccions de la pantalla.

Els dispositius Bluetooth enllaçats estan disponibles en tots els dispositius en què hagis iniciat la sessió amb el teu ID d’Apple.

Consulta l’article de suport d’Apple Iniciar sessió amb l’ID d’Apple.