Support voor iCloud

Je Apple ID-wachtwoord opnieuw instellen

Je hebt je Apple ID-wachtwoord nodig om in te loggen bij iCloud. Als je het bent vergeten, lees je hoe je het opnieuw kunt instellen om toegang te krijgen tot je account.

iCloud+ beheren

Krijg meer opslagruimte en extra functies door te upgraden naar iCloud+.

Maak een reservekopie van je apparaat

Maak een reservekopie van je iPhone in iCloud of op je computer voor het geval je apparaat zoek of beschadigd raakt of wordt vervangen.

Een apparaat herstellen vanaf een reservekopie

Je kunt je iPhone, iPad of Vision Pro terugzetten vanaf een iCloud-reservekopie om verder te gaan waar je was gebleven.

Ruimte in iCloud vrijmaken

Je kunt bepalen welke gegevens worden bewaard in iCloud en ontdekken hoe je meer ruimte kunt vrijmaken.

Aan de slag

Inloggen op je apparaten

Je kunt iCloud op je apparaten configureren door op elk apparaat gewoon in te loggen met dezelfde Apple ID en hetzelfde wachtwoord.

Bestanden bewaren in iCloud Drive

Je kunt bestanden en mappen bewaren in iCloud Drive en bekijken via je iPhone, iPad, Mac of pc en op iCloud.com.

Schakel 'iCloud-sleutelhanger' in

Met iCloud-sleutelhanger houd je je wachtwoorden en andere beveiligde gegevens up-to-date op al je apparaten.

Configureer iCloud Foto's

iCloud-foto's werkt samen met de Foto's-app om foto's en video's veilig te bewaren in iCloud en ze up-to-date te houden op je apparaten en op iCloud.com.

Jouw handleiding voor iCloud

Gebruikershandleiding iCloud

Lees over alle mogelijkheden van iCloud om je bestanden, foto's en ander materiaal te bewaren en te openen.

Gebruikershandleiding iCloud voor Windows

Je kunt vanaf je Windows-computer toegang krijgen tot je foto's, bestanden, wachtwoorden en ander materiaal in iCloud.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Support aanvragen

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.