Support voor HomePod

Je HomePod bijwerken

Je kunt controleren op software-updates voor je HomePod of HomePod mini in de Woning-app op je iPhone, iPad, of Mac.

Service en reparatie

Mijn support

Bekijk informatie over de garantie, controleer je dekkingsstatus of zoek een bestaande reparatie op.

Serviceopties

Lees meer over serviceopties voor je HomePod en HomePod mini.

Start een reparatie

Vertel ons wat er aan de hand is met je HomePod zodat we de juiste supportopties voor jou kunnen bepalen.

Krijg hulp bij je HomePod

Thuisbioscoopaudio configureren

Je kunt je HomePod, HomePod mini of stereopaar met je Apple TV 4K gebruiken om thuis een theaterervaring te creëren.

De HomePod-instellingen aanpassen

Je kunt je HomePod aan een andere kamer toewijzen, de primaire gebruiker wijzigen, persoonlijke verzoeken toestaan enzovoort.

De statuslampjes begrijpen

Lees wat de verschillende lampjes bovenop de HomePod en HomePod mini betekenen.

Jouw handleiding voor de HomePod

Lees meer over alle functies en hoe je je HomePod en HomePod mini gebruikt.

Het is geen probleem met AppleCare+

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Support aanvragen

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.