Support voor Apple Business
Manager

Apple Business Manager

Een eenvoudige webportal die een snelle, gestroomlijnde manier biedt om Apple apparaten te implementeren.

Configureren

Beschikbaarheid controleren

Ontdek of Apple Business Manager beschikbaar is in je regio en welke betaalmethoden worden geaccepteerd.

Training voor IT-professionals

Ontdek lessen en oefeningen die alles behandelen wat je nodig hebt om Apple apparaten in organisaties te ondersteunen.

Apple Configurator

Apple Configurator kan worden geïntegreerd met het Device Enrollment Program om MDM-inschrijving te automatiseren zodat je feilloos apparaten kunt configureren en apps kunt distribueren.

Inschrijving en implementatie

Geautomatiseerde apparaatinschrijving

Vereenvoudig de aanvankelijke apparaatconfiguratie met geautomatiseerde apparaatinschrijving.

Apparaatleveranciers beheren

Ontdek hoe je apparaten kunt toevoegen aan Apple Business Manager op het moment van aankoop.

Implementatie van het Apple platform

Implementeer en beheer je hardware, software en voorzieningen van Apple op eenvoudige wijze.

Materiaal en gebruikers beheren

Materiaal distribueren met Apps en boeken

Je kunt materiaal dat is aangeschaft in Apps en boeken, rechtstreeks distribueren onder je gebruikers voor je school of bedrijf.

Over beheerde Apple ID's

Apple Business Manager maakt het eenvoudig om Apple ID's aan te maken en Apple ID's van je organisatie te beheren.

Apple kan eenvoudig worden geïntegreerd in je bestaande infrastructuur, ongeacht of je organisatie over tien of tienduizend apparaten beschikt.

Gebruikershandleiding Apple Business Manager

Kom meer te weten over functies en ontdek wat Apple Business Manager allemaal kan.

AppleCare Professional Support

Ontvang persoonlijke ondersteuning van experts die ervoor zorgen dat je IT-werkzaamheden soepel verlopen.

Apple gemeenschappen

Vind bedrijfsoplossingen voor iPhone, iPad of Mac van gebruikers over de hele wereld.

Contact opnemen met Support

Krijg ondersteuning bij het gebruik van beheerde Apple ID's, de implementatie van apps of het beheer van apparaten.