Service- och reparationspartner för Apple-produkter

Följande mjukvara är tillgängliga för företag och organisationer som vill utföra service och reparationer på Apple-produkter.

Auktoriserad Apple-servicepartner

Auktoriserad Apple-servicepartner (AASP) är ett program utformat för företag som vill utföra service och reparation på alla Apple-produkter inom och utanför garantin.

Om du vill veta mer och ansöka går du till sidan Program för auktoriserade Apple-servicepartner.

Program för oberoende serviceställen

Programmet för oberoende serviceställen är utformat för företag som vill erbjuda reparationer av iPhone-enheter och Mac-datorer när garantin inte gäller.

Om du vill veta mer och ansöka går du till sidan med programmet för oberoende serviceställen.