iMovie-support

Uppdatera iMovie

Lär dig uppdatera iMovie och alla dina Apple-appar i App Store på din iPhone, iPad och Mac.

Om iMovie inte fungerar på din Mac

Läs om vad du kan göra om iMovie inte öppnas, om du inte kan spela upp ett projekt eller om du har andra problem.

Skapa en film

Lär dig hur du kan skapa och finjustera din film, lägga till video- och ljudeffekter samt dela den med andra.

Flytta ditt bibliotek

Du kan spara ditt iMovie-bibliotek på en extern hårddisk om du behöver mer lagringsutrymme på din Mac.

Kameror som stöds

Ett brett utbud av digitala videor och stillbildskameror fungerar med iMovie.

Uppdatera projekt och händelser

Du kan automatiskt eller manuellt uppdatera projekt och händelser som skapats i tidigare iMovie-versioner så att de fungerar med den senaste versionen för macOS.

Användarhandböcker för iMovie

Läs mer om de senaste funktionerna och hur du använder iMovie för Mac, iPhone och iPad.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.