Om du glömmer lösenordet till ditt Apple-ID

Använd dessa steg för att nollställa ditt Apple-ID så att du kan använda det igen.

Nollställa ditt lösenord

Följ dessa steg först:

1. Gå till Mitt Apple-ID och välj Nollställ ditt lösenord.
    Skärmen Vad är ett Apple-ID
  2. Ange ditt Apple-ID och välj sedan Nästa. Om du inte kommer ihåg det väljer du Hitta ditt Apple-ID.
    Skärmen Ange ditt Apple-ID
  3. När du angett ditt Apple-ID kan du nollställa ditt lösenord på tre sätt. Välj ett alternativ nedan:

Svara på dina säkerhetsfrågor

1. Välj Svara på säkerhetsfrågor och välj sedan Nästa.
  2. Välj ditt födelsedatum och välj sedan Nästa.
  3. Svara på dina säkerhetsfrågor.
  4. Ange ett nytt lösenord och välj Nollställ lösenord.

Använda e-postautentisering

1. Välj E-postautentisering och välj sedan Nästa. Apple skickar e-postmeddelandet till din primära e-postadress eller din e-postadress för en nödsituation.
    Skärmen Bekräftelse
  2. Nollställ lösenordet genom att öppna e-postmeddelandet och välja länken.
  3. När sidan Mitt Apple-ID öppnas anger du ett nytt lösenord och väljer sedan Nollställ lösenord.

Fick du inte e-postmeddelandet?

Använd tvåstegsverifiering

1. Ange din Återställningsnyckel.
    Verifiera din identitet: steg 1 av 2
  2. Välj en tillförlitlig enhet. Vi skickar en verifieringskod till din enhet.
  3. Ange verifieringskoden.
  4. Ange ett nytt lösenord och välj Nollställ lösenord.

Om du har blivit av med din återställningsnyckel eller permanent förlorat åtkomsten till den tillförlitliga enheten kan du inte nollställa ditt lösenord.

Få hjälp

Om du inte kunde nollställa lösenordet med de här stegen kan du kontakta Apple-supporten.

Vad händer sedan?

När du har nollställt ditt lösenord ber vi dig logga in med det nya lösenordet nästa gång du använder ditt Apple-ID. Om du vill kan du uppdatera din e-postadress eller ändra ditt Apple-ID.