Support för utbildning

Registrera eller logga in

Kom igång med Apple School Manager.

Handbok för driftsättning inom utbildning

Läs om hur du förbereder din miljö och driftsätter Apple-enheter.

Användarhandbok till Apple School Manager

Läs i användarhandboken om hur du hanterar enheter från ett ställe.

Skolarbete

Nyheter

Lär känna de nya funktionerna och förbättringarna i den senaste versionen av appen Skolarbete.

Användarhandböcker till Skolarbete

Läs om att dela filer och hur du kan integrera aktiviteter i Skolarbete i instruktioner och uppgifter till klassen.

Klassrum

Nyheter

Utforska de nya funktionerna och de senaste förbättringarna i appen Klassrum för Mac och iPad.

Användarhandbok för lärare

Läs om hur du ställer in din klass, visar dina elevers skärmar och håller en lektion i Klassrum.

Hantering och betalning

Håll dina enheter skyddade

Läs om hur du använder Aktiveringslås och Förlorat läge på din organisations enheter.

Apple-program och betalningsmetoder

Läs om vilka Apple-program och betalningsmetoder för utbildning som är tillgängliga på din plats.

Om integritet och säkerhet

Alla våra produkter, även de som utformats för utbildningsmiljöer, har inbyggda funktioner och kontroller för integritetshantering. Våra produkter är designade för att begränsa insamling av data. All bearbetning ska i så stor utsträckning som möjligt ske på enheten, med möjlighet till transparens och kontroll över hur informationen delas.

Läs mer om integritet och säkerhet för Apple-produkter i utbildningen

Kontakta oss

Få support

Få hjälp med att använda hanterade ID:n, driftsätta appar eller hantera enheter.

Problem med att registrera dig?

Få hjälp om du har problem med att registrera dig för Apple Education Community.

Support för volymköp

Få hjälp med volymköpskonton och fakturering.

Support för AppleCare-registrering

Få hjälp med registrering i Apple School Manager och uppdatering av befintliga konton.

Apples forum

Hitta företags- och utbildningslösningar för iPhone, iPad och Mac från användare från alla delar av världen.