App Store-support

Hämta program och spel

Bläddra bland appar i App Store och köp och hämta dem till din iPhone, iPad, Mac, Apple TV eller Apple Watch.

Bygg, kämpa, utforska och mycket annat

Upptäck över 100 exklusiva spel för en eller flera spelare utan annonser eller köp inuti appar när du går med i Apple Arcade.

Uppdatera dina program

Se hur du aktiverar eller inaktiverar automatiska uppdateringar och uppdaterar program manuellt när du vill.

Kontakta en programutvecklare

Få hjälp med program som du har köpt eller hämtat i App Store och som inte kommer från Apple.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.