Uppdatera till den senaste versionen av iTunes

Hämta den senaste versionen av iTunes.

Om du har installerat iTunes på din dator följer du instruktionerna nedan när du ska uppdatera till den senaste versionen.

Mac

1. Öppna iTunes.
  2. Välj iTunes > Leta efter uppdateringar från iTunes-menyn.
  3. Följ anvisningarna för att installera den senaste versionen.

Windows

1. Öppna iTunes
  2. Välj Hjälp > Sök efter uppdateringar från menyraden. I tidigare versioner av iTunes hittar du det här alternativet i menyn Avancerat. Läs om hur du visar menyraden
  3. Följ anvisningarna för att installera den senaste versionen.

Om iTunes inte är installerat på din dator kan du hämta det här.

Få mer information om hur du installerar och uppdaterar iTunes och hjälp med felsökning.

Om du inte uppmanas att installera en ny version av iTunes har du redan den senaste versionen som ditt operativsystem har stöd för. Systemkraven anges på hämtningssidan för iTunes.

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: