Lägga till ett e-postkonto på iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om hur du lägger till ett eller flera e-postkonton i Mail på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Lägga till ett e-postkonto på din iOS-enhet

1. Tryck på Inställningar.
    Hemskärm
  2. Rulla ned och tryck på E-post, kontakter, kalendrar.
    skärmen Inställningar
  3. Tryck på Lägg till konto.
    E-post, kontakter, kalendrar
  4. Markera din e-postleverantör. Om din e-postleverantör inte finns med i listan trycker du på Annat > Lägg till e-postkonto.
    Lägg till konto
  5. Ange informationen som krävs för att lägga till ditt konto.

Om du använder en vanlig e-postleverantör hämtar enheten dina e-postinställningar automatiskt. Om din enhet inte hämtar inställningarna och du inte känner till dem, kontaktar du din e-postleverantör och ber om följande uppgifter:

Mina inställningar för e-post

Min e-postadress:
Min e-postleverantör:

Inställningar för server för inkommande e-post

Kontotyp (POP eller IMAP):
Server för inkommande e-post:
Användarnamn:
Lösenord:
Portnummer för server för inkommande e-post:

Har servern för inkommande e-post stöd för SSL? (ja eller nej):

Inställningar för server för utgående e-post

Server för utgående e-post:
Användarnamn:
Lösenord:
Port för server för utgående e-post:
Har servern för utgående e-post stöd för SSL? (ja eller nej):

Läs mer

Få hjälp om du inte kan ansluta eller om det visas ett felmeddelande i Mail.

Du kan också leta reda på inställningar för vanliga e-postleverantörer.

Viktigt: Omnämnandet av webbplatser och produkter från andra tillverkare sker endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation. Apple tar inget som helst ansvar för utbudet av, prestanda hos eller användningen av information eller produkter från andra tillverkares webbplatser. Apple tillhandahåller detta enbart för att underlätta för våra kunder. Apple har inte testat informationen på dessa webbplatser och gör inga utfästelser vad gäller dess korrekthet eller tillförlitlighet. Det finns alltid risker med att använda information eller produkter från Internet, och Apple tar inte på sig något som helst ansvar i detta hänseende. Observera att andra tillverkares webbplatser är oberoende av Apple och att Apple inte har någon kontroll över innehållet på sådana webbplatser. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: