iMac med inbyggd iSight-kamera: Placera skärmen vid användning av inbyggda iSight

Läs det här om du vill visa upp ditt leende ansikte på bästa möjliga sätt. Så här placerar du din iMac med inbyggd iSight-kamera bäst vid videokonferenser med iChat.

Ljus …

Använd en bra ljuskälla i ett väl upplyst rum för att få den bästa bilden. Se Använda bra belysning för den bästa iSight-bilden för mer information om belysning.

Kamera …

Om du vill ställa in din bildskärm för bäst inramning vid videokonferenser med inbyggda iSight öppnar du iChat och väljer sedan Förhandsvisning av video i menyn Video. Titta rakt in i kameran.

Placera bildskärmens övre del på eller något under ögonhöjd för hur du sitter på normalt, ergonomiskt korrekt vis. (Du kan behöva justera bildskärmens höjd genom att höja eller sänka arbetsytan.) Se användarhandboken för iMac G5 (iSight) eller användarhandboken för Intel-baserad iMac för att läsa om rekommenderade ergonomiska positioner.

Försök att sitta ungefär 48 cm från skärmens framsida så att den inbyggda iSight kan fokusera på dig på bästa sätt. Vinkla skärmen från den här positionen tills ditt ansikte är inramat på ett tillfredsställande sätt i förhandsvisningsfönstret för iChat. Om du vill kan du snurra iMac åt vänster eller höger på stativet för att fånga din bästa sida.

Tagning!

Nu är du redo för videokonferens med din iMac!