Om att byta SIM-kort

Ibland kan du bli tvungen att byta ut SIM-kortet i din iPhone, till exempel:

• när du byter till en ny operatör
  • om SIM-kortet är repigt, skadat eller av bristfällig kvalitet på något annat sätt
  • när du ska felsöka mobilens anslutning

När du ska byta SIM-kort måste du stänga av enheten innan du öppnar SIM-facket. När du har bytt SIM-kort i din iPhone kan du behöva återansluta den till iTunes.

iPhone registrerar alla SIM-kort som används, men om SIM-kortets operatörsnamn inte visas i statusfältet efter att du har bytt kort måste du återansluta din iPhone till iTunes via Wi-Fi eller USB.

Om din iPhone inte fungerar med SIM-kortet efter att du har anslutit till iTunes, kan du behöva återställa iPhone.

Mer information om iTunes och iPhone finns i iPhone Användarhandbok.

Om du byter SIM-kort kan det hända att dina visuella röstmeddelanden inte längre är tillgängliga i iPhone.

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: